Våra Tjänster

Varför välja RW Låsservice i Värmland?


    Välj RW Låsservice i Värmland för dina låssmedsbehov av följande anledningar:


                         Erfarenhet och expertis - Vi har lång erfarenhet och specialistkunskap inom lås och säkerhet.

 Pålitlighet - RW Låsservice är kända för att vara pålitliga och leverera högkvalitativa tjänster i tid.

 Kundnöjdhet - Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar och att säkerställa deras fulla nöjdhet med vårt arbete.

"Vi skapar din trygghet tillsammans"

Låssystem


Är ni/du i behov av ett nytt låssystem? Så fort första nyckel är borttappad så äventyras säkerheten, men med ett modernt låssystem kan du vara lugn. Vi installerar och tillhandahåller både mekansika och elktroniska låssystem. Stort som smått, allt ifrån det lilla företaget till den stora bostadsrättsföreningen. Hör av er så berättar vi mer. 

Dörrautomatik och Dörrstängare


Kravet på tillgänglighet har blivit allt mer noga. Tillgänglighetsanpassning handlar om att ge människor med funktionshinder tillgång till samhället på samma villkor som alla andra. Det kan handla om lokaler, om platser eller om verksamheter av olika slag som ska vara tillgängliga. Vi utför service och installation av flertalet fabrikat på dörrautomatiker. Även dörrstängare i olika miljöer så som brandceller eller säkerställa att dörrar förblir låsta vid utpassage osv. har blivit alltmer ett krav. Vi har många lösningar för just detta. 

Lås och beslag


Byta eller serva låset till villan, sommarhuset, kontor eller företaget. Ring oss vi hjälper er. Vi installerar lås och beslag till bla. Balkongdörrar, Villadörrar, Fönster, Garageportar och mycket mer. Både mekaniskt och elektroniskt.   

Kodlås installation och service


Vi utför service och installation från flertalet kända leverantörer av passersystem. Allt ifrån enstaka kodlås till större system med flera läsare och porttelefon.   


Skåp


Nyckelskåp, värdeförvaringsskåp, vapenskåp och brandskyddsskåp mm.


Vi har ett brett sortiment av skåp, allt ifrån kassaskrin till inbrottskyddande brandsäkerhetsskåp. 

Kamera och CCTV 


Vi utför service och installation från flertalet kända leverantörer av kamerasystem. Vi är återförsäljare av bl.a. Dahua och HiKvision som är två stora tillverkare av kameror. Allt ifrån enstaka enklare kameror för privat bruk till större system med flera kameror till företag.